El teu espai d'informació laboral a la xarxa.
Powered by Secció Sindical de CC.OO. a BBVA IT España.
(No ens fem responsables del contingut dels comentaris deixats en aquest blog)

26 de setembre del 2013

Solidaritat amb la plantilla de CX

Amb el present comunicat, la representació dels treballadors d’ITC mostra, de manera unànime, tota la seva solidaritat amb els companys de CX, ara immersos en un procés d’ERO que pretén carregar-se més d’una tercera part de la plantilla i que, a més, espera fer-ho en unes condicions infames.

Per descomptat que els bancs tenen molt a veure amb l’actual crisi, però quedar-se amb això és caure en un simplisme perillós. Els grans mals han sigut en concret l’avarícia i la incompetència dels que han portat les regnes del sistema bancari al llarg de tots aquests anys. Ara, mentre marxen amb les butxaques ben plenes i posen cara de póker quan els hi diuen lladres a la cara, els del FROB pretenen fer servir els treballadors com a bocs expiatoris amb la connivència dels mitjans de comunicació. S’ha de tenir barra.

Els dies 30 de setembre i 1 d’octubre han convocat una vaga de 24 hores a CX. Esperem que aquest sacrifici dels companys de CX els hi permeti assolir unes condicions dignes. Durant aquests dos dies ITC ha d’evitar, per il·legal, qualsevol intervenció que substitueixi la feina d’un empleat de CX atès que vulneraria el seu dret a la vaga. Si us plau, informeu-nos de qualsevol ordre que rebeu en aquest sentit.

Us volem recordar que a part de la vaga, els treballadors de CX tenen previstes també les següents accions:
  • Dijous de Dol.
  • Manifestació el 30 de setembre a les 12.00 hores: Inici al Banc d'Espanya Plaça Catalunya/Fontanella/ Via Laietana fins a Plaça Antoni Maura.

Finalment no podem menys que celebrar l’èxit que estan tenint cada una de les accions que el col·lectiu de treballadors de CX està duent a terme. La manifestació de finals de setembre va ser un èxit i les 3 aturades parcials d’una hora han tingut un seguiment extraordinari (avui n’hi ha convocada una altra). Ens congratulem i els felicitem per la determinació i la implicació que com a col·lectiu estan demostrant.

La secció sindical de COMFIA a ITc.