El teu espai d'informació laboral a la xarxa.
Powered by Secció Sindical de CC.OO. a BBVA IT España.
(No ens fem responsables del contingut dels comentaris deixats en aquest blog)

8 de febrer del 2010

OMBRES SOBRE UN ACOMIADAMENT

Davant del silenci de l’empresa, hem fet les nostres pròpies indagacions sobre el recent acomiadament d’en Dani. No podíem quedar-nos de braços creuats en constatar el gran malestar generat a 9400 i quan la única explicació que tenim de l’empresa és la que constà oficialment com a causa de l’acomiadament: baix rendiment.

Paradoxalment, tothom coincideix en que Dani sempre havia tingut fama de treballador, era estimat per molts companys, va fer sobreesforços quan va caldre i va assumir guàrdies de companys de baixa. Aleshores:

· Per a què serveixen tants cursos de lideratge, gestió d’equips i motivació? Acomiadar a algú com a solució ho fa la portera de casa.

· Com no es va plantejar quelcom tan factible com provar de canviar-lo de grup?

· Quines vies de diàleg es van esgotar?

· Per què darrerament se li va fer algun comentari sobre la seva indumentària quan aquesta, bona o dolenta, sempre havia estat la mateixa?

Son interrogants que criden l’atenció, masses.

Després de parlar amb diversos companys amb tracte professional directe amb ell i de revisar per grups la rotació dels dos darrers anys a l’àrea de 9400, la informació obtinguda ens porta a pensar que tot plegat fa mala olor.

Ara mateix no és la nostra intenció fer cap judici públic, però hi ha indicis de mala praxis que cal contrastar. És per això que demanem públicament a la direcció de l’empresa que s’investigui de forma imparcial, independent i objectiva els fets que han conduït a aquest acomiadament. A tal efecte, posem a la seva disposició tota la informació que hem arreplegat.

En cas de confirmar-se de que han pagat justos per pecadors, esperem la pertinent depuració de responsabilitats i la immediata reparació de danys.

Confiem en que s’atengui aquesta petició. No volem haver de parlar nosaltres.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Me pregunto si es necesario tanto gerente en esta empresa. Lo mismo habría que replantearse el modelo productivo de la empresa, determinar qué hace cada uno de ellos y llegar a la conclusión de si son necesarios o no. Y si no lo son o simplemente lo que hacen es parasitar pues está claro, no ???

Anònim ha dit...

Y que me dices de los ex-Caixa,
que se rien a carcajadas del resto del personal.
Entre los ex-accenture, los ex-caixa y los 4 bien relacionados que supieron dar el barrigazo en los buenos tiempos van a hundir a esta empresa. Aqui 1 curra cobrando poco y 3 miran cobrando mucho.