El teu espai d'informació laboral a la xarxa.
Powered by Secció Sindical de CC.OO. a BBVA IT España.
(No ens fem responsables del contingut dels comentaris deixats en aquest blog)

14 de març del 2013

ITc Quorum


ITC - Quòrum és una eina íntegrament desenvolupada i gestionada per la secció sindical de COMFIA a ITC que queda al servei dels treballadors. La seva finalitat és la de traslladar a la totalitat de la plantilla d’ITC diverses preguntes d’interès comú. Recollides les respostes, la secció sindical les tindrà en consideració a l’hora de fixar objectius i estratègies.
A fi d’accedir-hi, al portal d’entrada haureu d’indicar la vostra adreça de correu corporativa i una clau d’accés personal generada de manera aleatòria que s’us enviarà els propers dies.
El sistema observa certs trets que ens han semblat importants:
·         La participació queda restringida als empleats.
·         Es manté l’anonimat dels participants en les seves respostes.
·         No es permet que un empleat voti més d’una vegada.
·         Sí es permet que un empleat modifiqui el seu vot.
Cada cop que hi hagi una consulta, s’avisarà a la plantilla de la seva publicació així com de la data de finalització de recollida de respostes. Extrets els resultats, la voluntat és fer públiques les respostes, però pot ser que algunes nos es comuniquin per raons estratègiques.
Tot i ser una eina de democràcia directa, en cap cas es sotmetrà a consulta cap qüestió que:
·         Vagi en contra de la legislació vigent.
·         Vulneri els drets humans, especialment en l’aspecte de discriminació per raó de gènere, raça, ideologia o creença.
En breu farem una primera consulta de prova en la que us agrairem enormement que hi participeu tots i ens reporteu qualsevol incidència o millora.
Salutacions,
La secció sindical de COMFIA a ITC.