El teu espai d'informació laboral a la xarxa.
Powered by Secció Sindical de CC.OO. a BBVA IT España.
(No ens fem responsables del contingut dels comentaris deixats en aquest blog)

7 de març del 2013

Compromís de COMFIA amb ITc

Referent al procés de subhasta en que es troba el nostre client i la seva repercusió a ITC, aquests dies hem tancat una primera ronda de converses amb diversos càrrecs de COMFIA on s’han sospesat els diversos escenaris en que ens podrem trobar i quins plantejaments fer en cada cas. Ara per ara entrem en una fase en la que cal esperar com es resol la subhasta, moment que marcarà l’inici de les primeres accions sindicals.

La conclusió principal és que comptem amb tota la cobertura del sindicat, fet que ens garantirà l’intercanvi d’informació, assessorament, recursos i coordinació amb la representació d’altres plantilles afectades. Vetllarem a fi de que aquest compromís es mantingui.

Aquesta cobertura de la que gaudirem te un cost que va des del temps d’atenció d’un assessor legal fins a l’estudi de balanços d’un economista. Val la pena, per tant, que tots nosaltres ens qüestionem moralment el fet de no estar afiliats al sindicat però sí gaudir-ne dels beneficis.

En altres països la cultura d’afiliació és molt més elevada. Això genera força en molts sentits, inclosa la de l’independència econòmica dels sindicats. Imagineu-vos una classe treballadora sense interlocutors, sense ningú que canalitzi les nostres necessitats i vertebri l’acció reivindicativa.