El teu espai d'informació laboral a la xarxa.
Powered by Secció Sindical de CC.OO. a BBVA IT España.
(No ens fem responsables del contingut dels comentaris deixats en aquest blog)

3 d’octubre del 2012

Sobre les promocions FY 2013

Ha passat el setembre, s’han comunicat les revisions salarials i les promocions, i ara és moment de pronunciar-nos formalment.

Durant l’estiu la direcció d’ITC ens va avançar el que més o menys us va comunicar posteriorment a tots vosaltres. Els temps de crisis imposen unes mesures d’austeritat sense precedents que, entre altres, han comportat la pèrdua del lot de Nadal i restriccions molt dures a les revisions salarials d’enguany.

Comprenem que en una empresa es puguin haver de prendre aquesta mena de decisions i que ha de ser quelcom desagradable. Per la nostra part, podem recolzar-les i fer pinya si son retallades imprescindibles per mantenir l’empleabilitat a ITC. Ara bé, un requisit important és que siguin equitatives i que al final no paguin la factura els més desfavorits.

Així doncs, abans de posicionar-nos vam demanar una mica d’informació estadística sobre com es distribuirien les pujades i/o variables així com la despesa que significava el lot nadalenc. La resposta va ser un irònic “gràcies pel suport”.

Ara la gent es queixa. Sembla ser que la pujada ha sigut un 0 generalitzat, que s’ha perdut el lot de Nadal però es constata que s’han donat variables d’entre centenars i milers d’euros justament a les franges salarials més elevades. Quant? Per què? Ho hem preguntat, però no hem tingut resposta.

Si tot està fet amb justícia, quin problema hi ha en explicar-se? No ho sabem. Però sense informació no podem recolzar les mesures i entenem el cabreig de molts treballadors.

Abans d’acabar, voldríem aclarir que aquest comunicat no pretén expressar cap mena de crítica als companys que heu rebut variables, faltaria més.

Salutacions,

La secció sindical de COMFIA a ITC.

PD: Pots enviar-nos les teves opinions responent a aquest mail mateix. També pots comentar el comunicat a http://birli-birloque.blogspot.com/

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hay que compensar a los que guían al rebaño y no permiten que ninguna oveja se descarríe.
Ya sabemos que estamos en un entorno en que lo importante no es saber sino tener el teléfono del que sabe, y evidentemente, el que maneja la agenda es el que es recompensado.
"Los pastores serán brutales mientras las ovejas sean estúpidas" E. Godin

Anònim ha dit...

Perdón por mi ignorancia, pero alguien del comité o de los lectores del blog me podría explicar qué explicación dar a la aparición en el BOE núm 153 del viernes 10 de agosto de 2012 en la página 36757 del siguiente apunte:
337246 - INFORMACIO I TECNOLOGIA DE CATALUNYA SL.
Nombramientos. AUDIT.CUENT.: HERNANDEZ Y ARRECUBIETA ESTUDIO DE AUDITORIA Y ECO. Datos registrales. T 42025 ,F 71, S 8, H B 184121, I/A 36 ( 1.08.12).

¿Están auditando las cuentas de ITc desde agosto de este año?

Anònim ha dit...

Parece que esa auditora ya ha pasado por aquí en años anteriores, como mínimo todos los años desde 2009...

Anònim ha dit...

Ey! Se ha ido nuestro Presidente (Andreu Plaza), yo ni sabía que teníamos... ¿Saldrá la vacante en el tablón de anuncios?

Anònim ha dit...

Yo creo que el puesto de Presidente sera adjudicado a alguna sub-contrata.

Anònim ha dit...

Doncs serà d'Accenture o del servei de neteja.