El teu espai d'informació laboral a la xarxa.
Powered by Secció Sindical de CC.OO. a BBVA IT España.
(No ens fem responsables del contingut dels comentaris deixats en aquest blog)

31 d’octubre del 2012

Representació sindical a Manresa i Tarragona

Aquest comunicat va adreçat als nostres companys dels centres de treball de Manresa i Tarragona.

La nostra voluntat és defensar els drets de tots els treballadors de la firma, treballin on treballin. Ara bé, com la representativitat del comitè d’empresa es limita al centre de treball d’El Prat de Llobregat (així ens ho ha recordat l’empresa amablement), mirem d’exercir la nostra representació com a secció sindical. No obstant, l’empresa es mostra hostil. Per una banda tenim l’exemple de la sanció a dos companys per passar a saludar-vos. Per altra, tampoc ens volen facilitar informació. La llei indica que ens han de facilitar tota la documentació que posin a disposició dels vostres representants. Interpretat de forma escrupolosa, com no teniu representants, no te a qui entregar la documentació, així que no ens ha d’entregar res. Aquest ha sigut el seu argument, tal qual.

Aquesta manifesta voluntat d’evitar que estigueu representats cal interpretar-la amb cautela atesos els moments d’incertesa en que es troba tant ITC com CX, així que us recomanem que, a l’empara de l’article 62 de l’Estatut dels Treballadors, endegueu un procés d’elecció del delegat de personal al que teniu dret tant a Manresa com a Tarragona.

Qualsevol de vosaltres de Manresa o de Tarragona que es vulgui postular com a delegat, que contacti amb nosaltres si necessita ajuda. A més, si ho feu per CC.OO. podem posar-vos en contacte amb una persona de la central encarregada de moure tot el procés electoral.

Salutacions, La secció sindical de COMFIA a ITC.