El teu espai d'informació laboral a la xarxa.
Powered by Secció Sindical de CC.OO. a BBVA IT España.
(No ens fem responsables del contingut dels comentaris deixats en aquest blog)

6 de març del 2018

Vaga del dijous 8 de març

Les darreres setmanes us hem anat remetent informació diversa enviada per CCOO sobre la vaga feminista d'aquest dijous dia 8. Per a tenir una visió més transversal, l’enllaç que adjuntem és molt entenedor.

De totes maneres, creiem convenient algun aclariment:

1.- Mentre que la vaga convocada per CCOO i UGT és de només dues hores en determinat format (veure enllaç adjunt), hi ha una vaga general convocada de 24 hores. Per tant, qualsevol de vosaltres pot secundar la vaga de la manera que consideri oportuna, des de 1 fins a 24 hores i, dintre de la seva jornada laboral, en l'horari que més li convingui.

2.- A la vaga s'hi pot sumar tothom, homes i dones, i així ho recomanen els sindicats. Dit això, des de diversos sectors s'ha demanat que el protagonisme d'aquesta vaga quedi centrat en les dones a fi de visibilitzar la importància de la seva feina.

3.- No és únicament una vaga laboral. També es demana una aturada de consum i deixar de fer les feines que es realitzin habitualment pel fet de ser dona.

4.- El mon estudiantil també està convocat a la vaga.

​Des de la secció sindical de CCOO a ITC animem a tothom a seguir aquesta vaga com millor cregui convenient i a participar en els diversos actes reivindicatius que s'han convocat.