El teu espai d'informació laboral a la xarxa.
Powered by Secció Sindical de CC.OO. a BBVA IT España.
(No ens fem responsables del contingut dels comentaris deixats en aquest blog)

31 de gener del 2018

Primera presa de contacte amb la nova direcció d'ITC

Divendres passat vam tenir una primera trobada amb en Javier Saiz, nou director d'ITC, que va servir de presentació inicial.

El posicionament en aquesta trobada va anar en la mateixa línia que la manifestada per l'anterior director, Francesc Homs.

- Aprofitament del model de gestió i l'estructura d'ITC amb voluntat de creixement.

- Manteniment dels llocs de treball.

- Estudi en curs de diverses línies de servei del BBVA amb les que proveir de feina al 100% de l’actual plantilla.

- Respecte als contractes contrets per ITC amb tercers clients.

- Transició de l'actual model de petits projectes amb petits equips a projectes rellevants amb equips estructurats i concentració del coneixement.

- Manteniment del centre de treball mentre no aparegui un comprador, cosa que ara per ara no sembla fàcil. En qualsevol cas, un hipotètic trasllat es faria amb el menor impacte possible als treballadors.

- Manteniment de les actuals condicions laborals (conveni, horari, etc.).

Una modificació que ara per ara es planteja consistiria en mirar d'equiparar en lo possible els beneficis socials a ITC (mútua, assegurança, tíquets restaurant, etc.) amb els de la resta del grup BBVA. Javier Saiz considera que en el global en sortiríem guanyant. En tot cas, arribat el cas, seurem a parlar-ne.


És la nostra intenció tenir una nova trobada per a aclarir algunes qüestions. Aprofiteu i envieu-nos a aquesta adreça qualsevol dubte que vulgueu que traslladem a direcció.

--
Podeu adreçar-vos al comitè d'ITc: