El teu espai d'informació laboral a la xarxa.
Powered by Secció Sindical de CC.OO. a BBVA IT España.
(No ens fem responsables del contingut dels comentaris deixats en aquest blog)

4 de novembre del 2015

Stop Hores Extres: Un esforç col·lectiu

Cada vegada ens estem trobant amb més freqüència que ens demanen fer esforços fora del nostre horari laboral: n'hi ha planificats per aquest cap de setmana; per nits de la setmana que ve; per altres caps de setmana propers; ....     

Com sabeu, hi ha convocada a la plantilla una iniciativa de no fer hores extres vinculada a la necessitat d’empènyer als socis propietaris d’ITC a negociar un acord pel qual es garanteixin els nostres llocs de treball.

El seguiment massiu d’aquesta iniciativa ha de ser entès per tots nosaltres com un repte important. Vist a l’inrevés, el no seguiment massiu d’aquesta iniciativa donaria a les parts negociadores un perillós missatge de que poden anar fent el que millor els hi sembli, o simplement no fer res. És l’hora de la veritat.

Som conscients de que negar-se a fer hores és una decisió complicada. És un dilema davant el qual tots nosaltres ens hi trobarem en un moment o altra i cadascú haurà de fer el que la seva consciència li dicti. Simplement és el nostre deure exposar la situació a tots vosaltres tot pregant que cada decisió individual neixi d’una acurada reflexió. Altres fins ara han seguit la iniciativa amb tota naturalitat i cal posar-ho en valor seguint-los com a exemple, atès que l’esforç col·lectiu no és altra cosa que la suma d’esforços individuals.


STOP HORES EXTRES