El teu espai d'informació laboral a la xarxa.
Powered by Secció Sindical de CC.OO. a BBVA IT España.
(No ens fem responsables del contingut dels comentaris deixats en aquest blog)

6 de novembre del 2015

Desconvocada acció sindical STOP HORES EXTRES

Hem mantingut una trobada amb la direcció d’ITC amb la finalitat d’aclarir el contingut del comunicat que va emetre el passat 30 d’octubre.

La direcció de l’empresa s’ha compromès a comunicar-nos al llarg del desembre el resultat de les negociacions amb BBVA i la seva afectació a la plantilla. En cas de que això comporti un acord de continuïtat del servei, se’ns explicarà l’impacte, malgrat que la signatura de l’acord no s’esperaria fins abans d’abril del 2016.

Després de valorar aquests aclariments i tenint en compte que la migració s’ha posposat uns mesos, fet que també ens dona major marge de temps, la representació dels treballadors d’ITC, com a gest de confiança cap a l’empresa, ha decidit suspendre temporalment la iniciativa “stop hores extres” fins el Nadal. Aleshores, en funció del que se’ns expliqui i les garanties que ens donin, decidirem tots plegats com actuar en assemblea de treballadors que esperem poder convocar el dia 17 de desembre.

Evidentment, atès el caràcter voluntari de les hores extres, aquesta suspensió no treu que qualsevol treballador, a títol individual, decideixi fer o no sobreesforços. Com sempre.

Per acabar, volem expressar el nostre orgull cap a tots aquells de vosaltres que us heu mullat per a fer possible aquest compromís. No tenim cap dubte de que sense el seguiment de la iniciativa “stop hores extres” encara estaríem esperant. Sou l’exemple a seguir.