El teu espai d'informació laboral a la xarxa.
Powered by Secció Sindical de CC.OO. a BBVA IT España.
(No ens fem responsables del contingut dels comentaris deixats en aquest blog)

1 d’octubre del 2015

Desconeixement del futur d'ITc: accions sindicals

Estimats companys,

Aquest 2015, mes rere mes s’ens ha estat transmetent un missatge d’optimisme sobre la continuïtat d’ITC mitjançant un acord de servei amb BBVA. Ara ens trobem amb que les negociacions pràcticament ni han començat.

A aquestes alçades se’ns fa difícil a tots plegats continuar sense tenir res més concret que bones paraules. És per això que considerem imprescindible, com a mínim, disposar ja d’un calendari de negociacions i que en aquest es fixi el 1 de desembre com a data límit per a saber el nostre futur.

Arribat a aquest punt, considerem que és el moment d’enviar un missatge de fermesa i unió per part de la plantilla. En aquest sentit, us demanem que a partir del dilluns 19 d’octubre, i de manera indefinida, tots els treballadors d’ITC no fem cap hora extra, incloent especialment els caps de setmana. Farem el nostre horari a “rajatabla” (recordem que les hores extres són voluntàries, és a dir, no exigibles per la empresa).

Us mantindrem informats de com respon l’empresa a les nostres necessitats. De totes maneres, ja us avancem que us convocarem a una assemblea no més tard de la primera setmana de desembre.

Necessitem més que mai una plantilla unida i decidida, sense fissures, així que comptem amb tots vosaltres. Ens juguem el nostre futur.

Sort i força,

La representació dels treballadors d’ITC.