El teu espai d'informació laboral a la xarxa.
Powered by Secció Sindical de CC.OO. a BBVA IT España.
(No ens fem responsables del contingut dels comentaris deixats en aquest blog)

15 d’octubre del 2015

19O - STOP HORES EXTRES


Més enllà de les excuses que pugui donar, és de suposar que l’empresa ha entès que els empleats no garantiem cobrir les necessitats de sobreesforços, de manera que el simulacre quedava desvirtuat en no poder reproduir fidelment la situació real. Així les coses, podien triar entre jugar-se-la o cancel·lar. Han triat la més assenyada.

 

Això ens ha de fer prendre consciència de la força que tenim, una força que dosificada amb habilitat i paciència ens ha de portar a assolir les nostres justes demandes. Necessitem el reconeixement de la nostra vàlua, del nostre esforç durant tots aquests anys. Necessitem els nostres llocs de treball.

 

Evidentment, es manté l’aturada d’hores extres indefinidament a partir del 19, a l’espera de gestos encaminats a resoldre la nostra situació aquesta tardor. Diuen que tindran un calendari. Veurem la seriositat d’aquest calendari i veurem per a quan preveu tancar el procés. En base a això, reconsiderarem postures. Mentres tant, el nostre horari amb tot rigor i tinguem tots clar que com major sigui la cohesió dels treballadors, més aviat i millor es resoldrà aquest suplici.

 

Recordem que, des del passat mes de febrer, cada mes sembla que tot ja sigui a punt i després ens diuen “encara no, però aviat”. No podem ara esperar mesos a unes suposades negociacions al final de les quals ens tornin a dir “encara no, però aviat”. Estem cansats. Ells sabran les seves prioritats. Nosaltres tenim clares les nostres.

 

Recorda, a partir d’aquest dilluns…

 

STOP HORES EXTRES

 

  

Podeu adreçar-vos al comitè d'ITc:




 

 

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, como estais? Ahora que sois BBVA y no sois CX, sabeis si necesitan personal para trabajar? Ánimo y seguir en la lucha. Saludos y felicitaciones.

Birloque ha dit...

Nuestra empresa ITC sigue luchando por mantener sus puestos de trabajo.

Anònim ha dit...

Gracias. Espero que consigais lo anhelado. Saludos.