El teu espai d'informació laboral a la xarxa.
Powered by Secció Sindical de CC.OO. a BBVA IT España.
(No ens fem responsables del contingut dels comentaris deixats en aquest blog)

10 d’abril del 2013

El nou escenari a CX i ITC


Tothom donava per fet que CX seria subhastada i s’havia definit una línia d’acció en base a aquesta hipòtesi. Donat que finalment la subhasta ha quedat cancel·lada, l’escenari ha canviat.

Divendres passat vam tenir una presa de contacte amb la direcció d’ITC a fi de determinar la situació de l’empresa davant d’aquest nou escenari. La conclusió bàsica és que ara per ara estem en un periode d’espera.

A nivell de la banca nacionalitzada s’està definint un pla estratègic que és d’esperar que sigui completat en un parell de mesos. Amb aquest pla, un comitè interministerial determinarà amb exactitud quins reajustos cal fer a l’estructura de CX i quin impacte te això en la seva plantilla. És de preveure que tot aquest procés es completi abans de l’estiu.

Només aleshores es podrà veure si aquest procés te algun impacte en el model de negoci entre ITC i CX. La ferma intenció de la nostra empresa és la de mantenir al màxim l’actual model i donar-li continuitat fins que d’aquí a uns anys l’entitat sigui finalment venuda, moment en que ens tornariem a situar en l’escenari previst en un principi.

Des de la secció sindical estarem molt atents a l’evolució d’aquest procés per tal de tornar a seure amb la nostra direcció tan bon punt prengui forma. Tenim el compromís de direcció de que serem informats de qualsevol esdeveniment que d’alguna manera pugi estar vinculat amb el model de negoci ITC vs CX.

Mentres tant, hem de tenir paciència i continuar demostrant la trascendència de la nostra feina. Poques entitats tenen una qualitat a la gestió tecnològica com la de CX, i això és el que caldrà fer valer a priori.


Salutacions,

La secció sindical de COMFIA a ITC.