El teu espai d'informació laboral a la xarxa.
Powered by Secció Sindical de CC.OO. a BBVA IT España.
(No ens fem responsables del contingut dels comentaris deixats en aquest blog)

15 de novembre del 2012

VAGA GENERAL 14N: Agraïments

Aquesta vaga general no era una vaga exclusivament laboral. Tenia unes connotacions socials que la feien diferent de les últimes vagues convocades. Secundar-la suposava un exercici de solidaritat molt important; de solidaritat amb els treballadors que no la podien fer perque estan a l’atur, de solidaritat amb els milions de persones al quals la doctrina neolliberal aplicada tant a Catalunya com a Espanya com a Europa està deixant en una situació de desesperació absoluta, de solidaritat entre tots aquells que estem patint la destrucció de l’estat del benestar.

En una societat contagiada d’un egoisme sense límits, i amb tota la poderosa maquinària mediàtica repartint a tort i a dret coartades per facilitar que la gent miri cap a una altra banda tot exercint l’egoisme disfressat barroerament de qualsevol cosa, volem felicitar i agrair a tots els companys d’ITc que, amb tot, heu estat generosos i solidaris. El nostre compte corrent en sortirà perjudicat, però la nostra dignitat en surt molt reforçada.

Aconseguim el que aconseguim, hem demostrat que l’esperança d’un món millor és possible, que som encara molts els que pensem que hi ha valors més importants que lo material i lo individual, que la lluita continuarà fins al darrer alè. Amb la raó de la nostra part, la força d’un poble unit és imparable.

1 comentari:

Anònim ha dit...

A buen entendedor...