El teu espai d'informació laboral a la xarxa.
Powered by Secció Sindical de CC.OO. a BBVA IT España.
(No ens fem responsables del contingut dels comentaris deixats en aquest blog)

27 de setembre del 2012

Rebuda als companys sancionats

Dos dels nostres representants, David i Marce, van ser sancionats per l’empresa amb 10 dies de suspensió de feina i sou pel simple fet de parlar amb alguns companys de Tarragona.

Tot i que la sanció està recorreguda judicialment i tot apunta a que serà tombada, no deixa de ser per ells una situació desagradable i que anímicament els ha afectat.

Demà dijous 27 de setembre es reincorporen a la feina després de complir la sanció i creiem que necessiten sentir el caliu i la solidaritat de tots nosaltres. És per això que us demanem que, a primera hora, quan entrin a la sala i creuin per asseures als seus llocs, us sumeu a l’aplaudiment amb el que els rebrem. Només us demanem això, no és gran cosa.

Val a dir que comptar amb una clara adhesió a una iniciativa tan senzilla com aquesta enviarà a l’empresa un missatge de cohesió i solidaritat entre els treballadors en moments en que es discuteix la continuitat del nostre client.

Comptem amb tots vosaltres. Estigueu als vostres llocs a primera hora, si us plau.

Gràcies per endavant,

La representació dels treballadors d’ITC.

PD: Pots enviar-nos les teves opinions responent a aquest mail mateix. També pots comentar el comunicat a http://birli-birloque.blogspot.com/

1 comentari:

Anònim ha dit...

No esperaba una respuesta tan masiva y me ha sorprendido gratamente.