El teu espai d'informació laboral a la xarxa.
Powered by Secció Sindical de CC.OO. a BBVA IT España.
(No ens fem responsables del contingut dels comentaris deixats en aquest blog)

16 de maig del 2012

Afiliació a CCOO


Recentment, en una reunió mantinguda amb representants de COMFIA se’ns va comunicar que, ateses les circumstàncies, es farà un seguiment especial d’ITC, un bona notícia que agraïm enormement. En uns dies hi haurà una nova reunió per a definir estratègies.

No obstant lo dit, es farà difícil mantenir aquest suport indefinidament si COMFIA no sent que disposa d’un recolçament majoritari per part de la plantilla, aspecte aquest íntimament relacionat amb l’índex d’afiliació. És per això que, en temps tan delicats com els que ens esperen, fem una crida a tots vosaltres a fi i efecte de que us afilieu.

Penseu que al cap de 6 mesos d’afiliat compteu amb assessorament legal gratuit, que gaudiu de descomptes en despeses judicials que a més augmenten en funció de l’antiguitat, que la quota d’afiliació és de només 11,10 euros al mes facturada per trimestres, que el total facturat el podeu deduïr de la base impositiva de la declaració d’hisenda de l’any següent. Però ara per ara el més important: l’índex d’afiliació envia a COMFIA el missatge de que anem tots a una i no el deixarem penjat.

Aquí us deixem l’enllaç a la pàgina des de la qual us podeu afiliar.

https://afiliados.uar.ccoo.es/afipub/newafil/index.php

Hem de fer pinya. Arribarem fins on vosaltres volgueu que arribem.

Salutacions,
La secció sindical de COMFIA a ITC.