El teu espai d'informació laboral a la xarxa.
Powered by Secció Sindical de CC.OO. a BBVA IT España.
(No ens fem responsables del contingut dels comentaris deixats en aquest blog)

18 de novembre del 2008

Lotería de Navidad

Compañeras y compañeros ya tenemos lista la Loteria de Navidad. Este año hemos optado por hacer participaciones de 5€ para poder repartir los décimos entre todos, de manera que cada cual invierta lo que crea oportuno en el número que hemos elegido para este año. Para poder aquirir las participaciones podeis dirigiros a cualquier miembro del Comité de Empresa.

David Serrano (9200 - Intercambioi) Marcelino Villarroya (9200 - Internet)
Enric Santiáñez (9200 - Extranjero) Josep Lluis Carabí (9200 - Personas)
Raquel López (9400 - Operación) Beatriz Usieto (9300 - Inf. Distribuida)
Herminia Zarco (9500 - Oxau) Isidoro Morón (9200 - Préstamos)

La participación es esta.

Suerte que este año si que nos toca fijo !!!!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

¿1 euro de donatiu?
¿es per una ONG?

isidoro ha dit...

Amb aquest euro intentarem finançar alguna de les despeses associades a les tasques sindicals, i en qualsevol cas en benefici de tothom.
Estem parlant per exemple de la zona blava quan ens desplacem a Barcelona per consultes y assessoraments a CCOO, o per assistir a alguna cita al Tribunal Laboral. Estem parlant d’un tampó per segellar la documentació, del cost d’un burofax, etc....
Las seccions sindicals en base al volum d’afiliació existent a la empresa, també reben de CCOO algun ingrés en aquest sentit, però de moment a ITC el nivell d’afiliació no es encara molt alt.
I com sempre recordar-vos que estem a la vostra disposició de manera personal i mitjançant el correu itc_cat@comfia.ccoo.es per respondre els vostres dubtes.

Secció Sindical ITC-CCOO