El teu espai d'informació laboral a la xarxa.
Powered by Secció Sindical de CC.OO. a BBVA IT España.
(No ens fem responsables del contingut dels comentaris deixats en aquest blog)

28 de gener del 2015

Sectors financers i administratius - La formació és la teva eina professional, aprofita-la!

Oferta formativa pel sector financer i administratiu - 2015.


Per preinscriure’s a algun curs s’ha de fer únicament a través del lloc web, per la qual cosa us podreu trobar que davant a aquelles persones que no disposen dels mitjans per poder fer-ho us hagueu d’oferir per fer-ho en el seu nom.

Formació subvencionada adreçada a treballadors i treballadores en actiu dels següents sectors:

Sectors financers i administratius.- banca, caixes d’estalvi, empreses consultores de planificació, organització d’empreses i comptable, entitats asseguradores, reasseguradores, mútues d’accidents de treball, mediació d’assegurances privades, oficines i despatxos, empreses d’enginyeria i oficines d’estudis tècnics, empreses de treball temporal i contact center. També dirigits a persones en situació d'atur.

CCOO treballa per a la millora de l'ocupació, les condicions laborals i especialment per a la formació com a progrés laboral, professional i social dels treballadors i treballadores. Per això, CCOO Serveis Catalunya aposta per la formació contínua com a instrument essencial per a la qualificació, la promoció i l'adaptació a la nova societat basada en el coneixement.

La formació és la teva eina professional, aprofita-la!