El teu espai d'informació laboral a la xarxa.
Powered by Secció Sindical de CC.OO. a BBVA IT España.
(No ens fem responsables del contingut dels comentaris deixats en aquest blog)

23 d’octubre del 2014

Dóna el teu suport!: "Reincorporació companyes acomiadades per Sogeti"

>> Reincorporació de les 3 companyes acomiadades per SOGETI !

Des del passat 30 de juliol CCOO estem mobilitzant-nos per exigir la reincorporació de les 3 companyes acomiadades a Sogeti de forma injusta i vulnerant drets bàsics (dret a la maternitat, a la llibertat sindical...), fet inacceptable i que demana a tothom una ferma denuncia.

Dins de les mobilitzacions, CCOO a Sogeti ha iniciat una campanya de recollida de signatures en la plataforma CHANGE.ORG, per exigir la READMISSIÓ de Rebeca, Mar i Rocio.

Us demanem que donem suport signant i fent la màxima difusió de la campanya des dels canals digitals que tingueu al vostre abast, principalment entre els vostres companys i companyes de feina.

Aquesta senzilla acció, si teniu els mitjans a mà, forma part de les diferents accions dins dels centres de treball on s'intenta conscienciar i mobilitzar, el passat 9 de setembre es va convocar una concentració davant les seus de Sogeti a Madrid i a Barcelona que va rebre suport de delegats i delegades de la federació, als que des de la secció sindical vol aprofitar per fer arribar novament el seu agraïment.


Per a més informació:  www.ccoo-serveis.cat

Informació de la Sección Sindical de Servicios CCOO Sogeti