El teu espai d'informació laboral a la xarxa.
Powered by Secció Sindical de CC.OO. a BBVA IT España.
(No ens fem responsables del contingut dels comentaris deixats en aquest blog)

12 de febrer del 2014

Comunicat 19 Conveni TIC: Segona fase.

2014-02-11 Comunicat 19 Conveni TIC: Segona fase. Assemblees de delegats i traballadors en empreses i clients

publicado a la‎(s)‎ hace 23 horas por JOSE LUIS GARCIA AGUADO
El passat 22 de gener estava prevista una nova reunió amb les patronals AEC i ANEIMO, la primera dins de la segona ampliació del termini de negociació del nou conveni TIC.
Les patronals van demanar endarrerir-la per a febrer perquè no tenien preparats els documents que ens volien traslladar.
El passat dimarts 4 de febrer ens vam tornar a reunir la taula negociadora, mes i mig després de l'última (16 de desembre), on les patronals es van presentar sense cap proposta nova, argumentant que era la part social la que havia de presentar una proposta. Mostrem la nostra indignació i la reunió va finalitzar sense fixar una propera data de reunió, indicant-los que ens avisessin quan tinguessin alguna cosa que proposar.
Aquesta falta de respecte de les patronals cap als treballadors i treballadores del sector, fa molt complicat progressar en la negociació, sobretot quan no volen. La reunió va deixar clara la necessitat de mobilitzar-nos.
La segona ampliació del termini de negociació està signada fins al 31 de març i ja hem consumit la meitat del temps sense cap tipus d'avanç ni perspectiva que vagi a succeir.
Conjuntament CCOO i UGT hem decidit passar a una segona fase: es realitzaran assemblees de treballadors i treballadores en empreses i clients representades en l'AEC i ANEIMO (INDRA, IBM, EVERIS, etc.), En tots els territoris, a partir del 17 de febrer fins a mitjans/finals de març. També assemblees de delegats i delegades.
És molt important la màxima participació en aquestes assemblees, per valorar quin tipus d'accions estem disposats a fer per defensar un Conveni DIGNE.
Es continuaran realitzant les concentracions dels dimecres a què estan convocats tots els treballadors i treballadores, i que recordem, no suposen minva econòmica.
A més, us proposem que cada dia, durant el vostre temps de menjar i en finalitzar la vostra jornada laboral, deixeu la següent pancarta en la pantalla o teclat i apagueu el vostre ordinador, per fer visible dins de l'empresa, que voleu un Conveni DIGNE i esteu disposats a lluitar per ell.
Al març, CCOO i UGT farem balanç de la situació de la negociació del Conveni i de les mobilitzacions convocades, per prendre decisions sobre accions més contundents.
Seguirem informant.
PER UN CONVENI TIC DIGNE !
JUNTS, PODEM !