El teu espai d'informació laboral a la xarxa.
Powered by Secció Sindical de CC.OO. a BBVA IT España.
(No ens fem responsables del contingut dels comentaris deixats en aquest blog)

3 de juny del 2008

SUGGERIMENTS

Bé , simplement obrim aquest nou titular per compartir tots aquells temes i bones idees que volgueu comentar.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

He estat pensant que podria ser interessant publicar idees per incentivar la motivació dels empleats a ITc. M'explico:

En el còctel vaig entendre que la empresa no esta amoïnada pel percentatge de rotació dels empleats, interessada en fer augments de sous substancials ni s'havia plantejat emprendre altres mesures que incrementin la nostra motivació. Però, crec, podríem aportar alternatives per incrementar nostra motivació:
- Disposar de més llibertat per escollir vacances. No té sentit que s'hagin de fer en l'horari reduït si ens preocupem de que el servei quedi cobert i eliminem el concepte de Compensació vacances, en el Incorreguts.

- Aprofitant que som una empresa tecnològica, que ITC ofereixi servei ADSL als seus empleats per un mòdic preu.

- Aprofitant el nou edifici, crear una guarderia pels fills dels empleats.

- Reservar hores i pressupost per investigació i formació en noves tecnologies (a nivell individuals o grup).

- Incentivar mobilitats entre grups, departaments, àrees (de forma temporal o indefinida) per evitar la monotonia.

- Disposar de la possibilitat de bescanviar les vacances de Nadal i/o Setmana Santa per més dies de horari reduït a l'any.

- Que ITc tingui més pes en els projectes a Caixa Catalunya.

- Definir objectius clars i assumibles cada any i basar la avaluació, sous, pas de categoria (i possibles bonificacions) en com s'hagin assolit.

- Millorar el menú del menjador, encara que impliqui una pujada raonable del preu.

- Més facilitat per disposar millors eines (Entorns de desenvolupament, administració, ...).

- etc...

Com veieu, els punts anteriors són una simple mostra de que hi ha moltes vies per fer que ITc sigui un millor lloc de treball.

Trobo interessant que cadascú proposi, doni el seu pare o afegeixi entrades a la llista anterior (per boges que puguin semblar) per després poder fer un recull que puguem presentar.

Anònim ha dit...

Evaluaciones Anuales: porque no analizamos un poco el funcionamiento de dichas evaluaciones dentro de la empresa? son realmente fiables, reflejan el 100% de la realidad o son realizadas a dedo para asignar un "requiere mejora" por el mero hecho de tener que cumplir con unos porcentajes denro de cada ambito? donde ha quedado la meritocracia con la que tanto se llenan la boca? si has tenido la gran suerte de no ser nominado aprovechalo....nada te garantiza que no te toque el año que viene...si has tenido la mala suerte de ser nominado, reflexiona...realmente e lo mereces???si es asi mejora...si no es así DENUNCIALO para que TODOS lo sepan.
Evaluar al personal no debe nunca regise por unos porcentajes sino como ellos muy bien lo dicen en la meritocracia y en el trabajo bien hecho...claro, a veces pasa como en OT, alen favoritos quienes menos se lo merece y nominados quienes no han hecho nada por estarlo.....todo depende (no del público) sino del gerente de turno y de tu relación con el.
Que suere he tenido, en mi caso me he salvado de la nominación...pero se que hay gente que ha caido sin merecerlo, y eso realmente me da asco.

Anònim ha dit...

En la linea de millorar la motivació, m'agradaria suggerir que a la gent que fem jornada reduïda, sen's doni la opció de poder fer els festius de nadal i setmana santa a expenses de reduir la part proporcional del sou, tal i com es fa a altres empresses, com per exemple Coritel.

Anònim ha dit...

Estamos en septiembre y no parece que haya ninguna novedad sobre el tema de las guardias...

Por otro lado, ¿se sabe algo sobre los rumores que están surgiendo en torno a la nueva postura que ha tomado la nueva dirección de Caixa Catalunya sobre su relación con ITc?

Anònim ha dit...

Aprovechando el último comentario publicado en el Blog, del pasado 12/09/2008, me gustaría añadir:

- ¿Cómo va la negociación con ITc respecto a las horas extras? Justo se ha publicado en el tablón respecto a qué se considera Sobre Esfuerzo, pero parece genérico. ¿Cómo aplicaría a nuestro caso concreto?

- ¿En que situación se encuentra la negociación del calendario para el año 2009?

Un saludo y gracias por el trabajo que estáis realizando.